Ons Verhaal

Lily Lab is exclusief distributeur in Europa van de merken WubbaNub en Mary Meyer.
Onze producten zijn absolute must haves voor de baby’s en kids van nu! Onze merken onderscheiden zich door het bijzondere design. Innovatieve en originele baby- en kinderproducten, van hoogwaardige kwaliteit met net dat beetje extra. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe en vernieuwende producten. 

Ik ben in 2012 gestart met het distribueren van het merk WubbaNub. Met toeval het product ontdekt, omdat mijn zoontje geen enkele speen goed pakte. Ik had de WubbaNub van een nichtje uit Amerika als kraamcadeau gekregen. Als laatste redding heb ik deze speen uitgeprobeerd en het bleek een groot succes te zijn!

 Mijn eigen kinderen inspireren mij enorm. Hierdoor werk ik met volle passie en creativiteit aan Lily Lab.  Na een aantal jaren is het merk Mary Meyer erbij gekomen en er volgen zeker nog meer mooie en unieke merken. Ik wilde graag dichterbij de klanten zijn en daarom zijn we gestart met Lily Lab Shop. Nu maken we contact met jullie. Dit is heel waardevol en zorgt ervoor dat we blijven zoeken naar leuk en gave producten.

 Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en nieuwste producten.

 -x- Ly

Neem Een Kijkje Bij De WubbaNubs